Madspild og nye tiltag

Det madspild, der er i Danmark, er der mange som prøver at gøre noget ved, og der er i de sidste par år kommet forskellige tiltag for at få det minimeret. Det er fx apps, som tillader dig at komme forbi, når forretningerne er ved at lukke, og så købe det, som de har tilbage fra dagens mad til en billigere pris. Forretningerne slipper for at smide det ud, og du får billigere mad, brød, frugt, eller hvad det nu er, som du ønsker at købe.

En grøn profil tæller

Der er også supermarkeder, som prøver forskellige tiltag. De tager de varer, som de ved er ved at nå den sidste salgsdato og sørger for, de kommer over i et særligt køleområde til en billigere pris. Brød bliver solgt billigt mod slutningen af dagen, og der er nu også nogen, som har udviklet apps, som deler, hvor der er varer, som er billige på grund af, de nærmer sig sidste salgsdato.

Det er noget, som kunderne meget gerne ser bliver udvidet, og det er noget, der er mange, som gerne vil have. Der kommer flere og flere tiltag, for der er stadig et stort madspild i hele den vestlige verden, og det skal gerne stoppes nu.

mts_schema