Ideer til fest og farver

En temafest er altid sjov, fordi værten gør sig ekstra umage for, at gæsterne får en god aften. Man kan holde en temafest som sommerfest, til fødselsdagen eller til andre former for fester, hvor såvel omgivelserne som gæsterne kan blive klædt på med tøj og tilbehør fra partyking, som har et kæmpe udvalg. I denne artikel kan du få inspiration til din kommende fest.

Bad taste er måske den sjoveste fest

En af klassikerne til temafester er “bad taste”, hvor det handler om at have dårlig smag. Denne temafest er sjov, da temafester ofte kan blive en skønhedskonkurrence om, hvem der er blevet flottest, men til bad taste skal man altså i stedet konkurrere om at have dårligst smag, i hvert fald den aften. Glem alt om at kombinere skoene med toppen og kombiner på sjov vis i stedet dit tøj. Hvis du mangler inspiration, så passer sokker i sandaler altid til en bad taste fest.

Den sommerlige tropiske fest

I år er hawaiiskjorten på mode, og derfor passer det perfekt at holde en sensommerfest med hawaiitema. For hvis du ikke allerede ejer en hawaiiskjorte, så kan du investere i en, velvidende at den sagtens kan bruges efter festen også.

Hawaiifester er sjove at holde, da det kræver masser af fest og farver. Stort set alle farverige guirlander fra https://www.partyking.dk/ passer ind i dette tema. Derudover kan du også slippe kreativiteten løs, når det kommer til forberedelse af farverige drinks.

Firserfest med den seneste mode

En anden fest, som du kan finde masser af tøj til i år er firserfesten. Pastelfarver og punk er tilbage på mode, og derfor kan du nemt finde frem til beklædning i neon- og pastelfarver, der passer til din kommende firserfest. Giv den hele armen med store briller, skulderpudder, hanekam og punkertøj, mens Karma Chameleon brager ud gennem højtalerne.

Farvefest hvor alt matcher

Du kan også vælge et mere simpelt tema som en farvefest. Fx kunne vi hos Yellowman passende holde en gul fest, hvor alle gæsterne skal have gult tøj på. Gæsterne vil i dette tilfælde matche med bordets dekorationer, hvor paptallerkener, lys, servietter og andre ting også bør være gule.

Gul sodavand blev desværre taget af hylderne tilbage i 2008, da Coop valgte at stoppe med at sælge gul sodavand, da der var mistanke om, at de kunne gøre børn hyperaktive. Heldigvis kan andre sodavand stadigvæk bruges til gul temafest, og hvis du derimod holder rød temafest, så kan du fx servere rød hindbærbrus.

Den simple og sjove hattefest

Hvis du ikke er så meget til de store dekorationer og forberedelser i flere timer, så kan du også holde en hattefest i stedet. Her kan du bede dine gæste om at møde op i en flot eller finurlig hat. Du kan også selv købe hatte ind, og hvis du vælger at gøre dette, så må en klaphat ikke mangle på bordet.

mts_schema